Op zoek naar het theaterfestival?

 
het theaterfestival
 
Het Theaterfestival BRONKS Theater voor jong publiek.
Op het Theaterfestival worden de meest indrukwekkende voorstellingen van het vorige seizoen getoond. In de selectie van de kinderjury zitten maar liefst twee BRONKS-producties: Wij/Zij en Tornar, de coproductie met Seppe Baeyens / Ultima Vez. Tornar speelt in de KVS, Wij/Zij speelt samen met de andere geselecteerden binnen deze categorie in BRONKS.
Het Theaterfestival Vlaanderen Antwerpen 18 UiT in Vlaanderen.
Het Theaterfestival Vlaanderen. Het Theaterfestival vindt jaarlijks plaats, afwisselend in Brussel en Antwerpen. Het is traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Een jury prospecteert, debatteert en selecteert. Naast de keuze is er ook een uitgebreid parallelprogramma met ruimte voor reflectie.
Het TheaterFestival Vlaanderen Wikipedia.
Onder de noemer Golden Oldie herneemt Het Theaterfestival een belangwekkende voorstelling die langere tijd terug de selectie van het festival haalde. Voor de editie 2017 koos de jury voor Ola Pola Potloodgat Pascale Platel, BRONKS uit de selectie van het Nederlands-Vlaamse Theaterfestival van 2002.
Het Theaterfestival Wikipedia.
Het Theaterfestival is in 1987 opgericht door Arthur Sonnen en was een tot 2005 jaarlijks theaterfestival waarbij aan het einde van de zomervakantie een Vlaams Nederlandse presentatie werd gegeven van een selectie opmerkelijke voorstellingen van het voorbije seizoen. De selectie werd gemaakt door een jury van Nederlandse en Vlaamse journalisten.
Kijken, werken en verwerken op het Theaterfestival 2018 WISPER.
2018-08-31 1900: 2018-08-31 2300: Europe/Brussels Kijken, werken en verwerken op het Theaterfestival 2018. Het Theaterfestival: de natte droom van elke theater en dansliefhebber. Op het eind van de zomer passeren in Antwerpen de beste voorstellingen uit Vlaanderen en Nederland van het afgelopen seizoen.
deSingel.
het TheaterFestival Het TheaterFestival luidt de belofte in van een vers cultureel seizoen en zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste wat ons theaterland biedt.
22 Jun 2018 Het TheaterFestival zkt. 14 Jun 2018 Save the date: Inspiratielunch Kunst Lokaal beleid, 4/9/18. 09 Mei 2018 EXPO Tone Brulin in het M HKA. 30 Maa 2018. Schrijf je in voor de twee-maandelijkse nieuwsbrief. het TheaterFestival Vlaanderen.

Contacteer ons