Zoeken naar het theaterfestival

 
het theaterfestival
 
Het Theaterfestival Wikipedia.
Het Theaterfestival is in 1987 opgericht door Arthur Sonnen en was een tot 2005 jaarlijks theaterfestival waarbij aan het einde van de zomervakantie een Vlaams Nederlandse presentatie werd gegeven van een selectie opmerkelijke voorstellingen van het voorbije seizoen. De selectie werd gemaakt door een jury van Nederlandse en Vlaamse journalisten.
Het Theaterfestival BRONKS Theater voor jong publiek.
Op het Theaterfestival worden de meest indrukwekkende voorstellingen van het vorige seizoen getoond. In de selectie van de kinderjury zitten maar liefst twee BRONKS-producties: Wij/Zij en Tornar, de coproductie met Seppe Baeyens / Ultima Vez. Tornar speelt in de KVS, Wij/Zij speelt samen met de andere geselecteerden binnen deze categorie in BRONKS.
Het TheaterFestival Vlaanderen Wikipedia.
Onder de noemer Golden Oldie herneemt Het Theaterfestival een belangwekkende voorstelling die langere tijd terug de selectie van het festival haalde. Voor de editie 2017 koos de jury voor Ola Pola Potloodgat Pascale Platel, BRONKS uit de selectie van het Nederlands-Vlaamse Theaterfestival van 2002.
Het Theaterfestival Vlaanderen Antwerpen 18 UiT in Vlaanderen.
Het Theaterfestival Vlaanderen. Het Theaterfestival vindt jaarlijks plaats, afwisselend in Brussel en Antwerpen. Het is traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Een jury prospecteert, debatteert en selecteert. Naast de keuze is er ook een uitgebreid parallelprogramma met ruimte voor reflectie.
Het Theaterfestival 2017 maakt selectie bekend Podium KnackFocus.be.
Was het de afgelopen jaren vaak stevig spieden om theater voor kinderen en jongeren in de selectie te krijgen, dan had de jury deze keer makkelijk een heel festival kunnen vullen met alleen straf jeugdtheater. Jury van Het Theaterfestival. Boerenjaar voor het jeugdtheater.
het TheaterFestival Het TheaterFestival luidt de belofte in van een vers cultureel seizoen en zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste wat ons theaterland biedt.
15 Sep 2017 Wat vonden jullie van A Love Supreme? 15 Sep 2017 Wat vonden jullie van RACE? 15 Sep 2017 Wat vonden jullie van Malcolm X? 15 Sep 2017. Schrijf je in voor de twee-maandelijkse nieuwsbrief. het TheaterFestival Vlaanderen.

Contacteer ons