Meer resultaten voor theaterfestival

 
theaterfestival
 
AFGELOPEN BRONKS en het TheaterFestival Ola Pola Potlootgat Programma Families C-mine cultuurcentrum Genk.
In 2017 kroonde het TheaterFestival de voorstelling tot Golden Oldie. Ola Pola Potloodgat werd voor de gelegenheid vanonder het stof gehaald en opnieuw getoond aan een breed publiek. Mensen die de voorstelling ooit zagen herinnerden zich plots weer waarom ze het toen zo goed vonden en een nieuw publiek raakte instant verliefd.
Theaterfestival Tsjechië Ieper-Diksmuide Opendoek.
Het project 55 minuutjes voor 55 plussers, een groep acteurs/actrices 55 plussers uit alle regio's' van West-Vlaanderen, is geselecteerd voor het theaterfestival in Ceska trebova in Tsj. De Gouden Meeuw. Om de twee jaar start OPENDOEK het theaterfestival De Gouden Meeuw waarop alle in West-Vlaanderen gevestigde groepen kunnen inschrijven met een volavond productie.
Theaterfestival 2017 Stad Brussel.
Dit evenement is al voorbij. Van 31 augustus tot en met 10 september 2017 op verschillende plaatsen in het Brussel, waaronder het Kaaitheater, de KVS, de Beursschouwburg en jeugdtheater Bronks. Het Theaterfestival vindt afwisselend plaats in Brussel Kaaitheater en Antwerpen deSingel.
Het TheaterFestival Monty.
Naast de voorstellingen van de juryselectie, toont het TheaterFestival niet te missen voorstellingen uit de selectie van het Nederlandse TheaterFestival en eist aanstormend talent zijn plek op bij Circuit X, de Roel Verniers Prijs en het extra randprogramma. Voorstellingen wisselen zich af met verdiepende debatten, kritische nagesprekken, inspirerende workshops en meer voor publiek en professional.
Theaterfestival Boulevard.
Theater Artemis Het Zuidelijk Toneel. 14 augustus 2016 Een familievoorstelling zoals je nog nooooooooooit hebt meegemaakt! 13 augustus 2016. 6 t/m 11 augustus 2016. Theaterfestival Boulevard s-Hertogenbosch 3 t/m 13 augustus 2017. Ontvang nieuwsbrief Word vriend. Copyright Theaterfestival Boulevard. De kleine lettertjes.
Theaterfestival van Spa, het theaterevenement van de zomer in België.
Festival de Spa. Theaterfestival van Spa, het theaterevenement van de zomer in België. Theaterfestival van Spa, het theaterevenement van de zomer in België. Festival de Spa. Evenement gepland voor de maand augustus 2019 De data en het programma kunnen wijzigen.
Theaterfestival De Standaard.
31/05/2017 Ziehier: het beste van het beste. Meer kleur op de planken, een boerenjaar voor het jeugdtheater en enkele straffe muzikale dansvoorstellingen: de selectie van het Theaterfestival vormt een prima doorsnede van een ster. Het Paleis, Milo Rau, Toneelhuis, Olympique Dramatique, Alain Platel, Studio Orka, Bronks, Theater, Theaterfestival, Toneelgroep Amsterdam, Fikry El Azzouzi.
Het TheaterFestival Vlaanderen Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Login / Registreer. Het TheaterFestival Vlaanderen. Jan Van Rijswijcklaan 155. Organisaties van A tot Z. Over Het TheaterFestival Vlaanderen. Het TheaterFestival zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste dat ons theaterlandschap in Vlaanderen, Brussel en Nederland biedt.
Theaterfestival Spots op West.
Tickets beschikbaar vanaf 1 juni via spotswest.opendoek.be of ter plaatse op het festivalsecretariaat. Theaterfestival Spots op West. 32 32 22 40 90. Theaterfestival Spots op West. 32 32 22 40 90. Evenementen dicht bij Theaterfestival Spots op West. 21 april 2018.
Heimat opgenomen in Circuit X van Het Theaterfestival deBuren, Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat.
Heimat opgenomen in Circuit X van Het Theaterfestival. De jury van Het Theaterfestival maakte de selectie voor het vierde seizoen van Circuit X bekend. De jury selecteerde vijf kwalitatieve podiumvoorstellingen van makers die nog niet zo bekend zijn bij een breed publiek.
Zvizdal geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival 2017 BERLIN.
Zvizdal geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival 2017. Feest in huis! Zvizdal wordt dit jaar geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival dat in september doorgaat in Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de selectie. tel/fax 32 3 281 56 82 // skype: berlin_office_antwerp // info@berlinberlin.be.
Uitbureau Gent Kindertheaterfestival Spekken.
Drie grootmeesters gaan op zoek naar de nummers waar het ooit allemaal mee begon. Jeugdvrienden Koen De Cauter en Fapy Lafertin richtten in 1975 het fameuze Waso Quartet op waarmee ze de muziek van Django Reinhardt opnieuw in de kijker plaatsten.

Contacteer ons